Succes verzekerd: Geef je kind een beest!

Mijn jongste dochter was een jaar of vier toen ik haar vroeg wat ze later wilde worden. Ze vond het een gekke vraag. Maar ze was gek op poezen en toen bleek dat ze alles mocht worden wat ze maar wilde was haar keuze snel gemaakt: een poes dus.  Om haar tegemoet te komen in deze onmogelijke toekomstwens heb ik een tijd lang alle mogelijke poezentruien, poezensokken, en poezensjaals gekocht. En blij dat ze daar mee was! Dus geef je kind een beest en ze zijn zo blij als een.. juist ja.

Voor alle kinderen die ook graag een beest willen worden later: er zijn gelukkig heel veel beestachtig leuke producten te koop! Zoals de rugzakken van Skip Hop. Wie gaat er nu niet graag naar school met een rugzak in de vorm van een koe of dino?!  De rugzakken zijn heel mooi gedetailleerd, met grappige hoortjes en oortjes, en altijd een lachend gezichtje.

Sinds kort te koop bij Knijter zijn de producten van Crazy Safety. Kijk, dat is slim, een ogenschijnlijk saai product als een fietshelm of een kettingslot, zo ontwerpen dat het opeens een kids-must-have wordt. Wedden dat je ze niet meer hoeft te vragen alsjeblieft de fietshelm op te zetten?

En dan zijn er ook nog tassen, lampen, washandjes, kussen en haakjes in de vorm van beesten. Allemaal zo leuk en succes verzekerd bij je kids!

Fietshelm haai € 43,45
Pinguin kussen € 44,95
Lange hond € 74,00
Wasbeer haakje € 9,94
Kakatoe € 64,95
Dino € 28,94

Vond je dit blog leuk en wil je hier meer van lezen? Volg ons dan op Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan zit je altijd front row!

Facebook