Nieuw: gezellige rokjes in retro/vintage stijl

Meestal worden de termen retro en vintage een beetje door elkaar gebruikt, maar het is niet hetzelfde. Bij retro gaat het om nieuwe producten of ontwerpen die terugpakken op vormen en patronen van vroeger,  vintage is echt oud, toch wel minstens 30 jaar.

De rokjes van Pop Rok vallen in beide categorieën: het zijn nieuwe rokjes gemaakt van vintage stof. Hoe zullen we dat dan noemen? Vintro? Klinkt best leuk!

Anyways, de vrolijke rokjes worden gemaakt door Karen Saaman.  Ze maakt de rokjes van originele vintage stoffen uit de jaren '60 en '70 die ze combineert met stevige katoenen tricot. Dus dat is dubbel geluk: de leuke dessins van de oude stoffen gecombineerd met de voordelen van een hedendaagse natuurlijke stof, wat wil je nog meer? Oud en nieuw wordt zo gecombineerd tot een vrolijk rokje dat ook nog eens comfortabel zit.

Door steeds een kleine oplage te maken zorgt Karen ervoor dat de rokjes bijzonder blijven. Ook fijn: ze doet ook verzoeknummers. Dus wil je het net iets langer, breder of in een ander stofje? Dat kan!

En het wordt nog gekker want we mogen een rokje van Pop Rok twv €55,- weggeven! Je kan kiezen uit drie types, welke vind jij het leukst?

Je kan meedoen met de winactie via Facebook, Instagram of via deze link

Vond je dit blog leuk en wil je hier meer van lezen? Volg ons dan op Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan zit je altijd front row!

Facebook