Eerste hulp bij keuze-stress: wat voor laarzentype ben jij?

Mijn schoenenkast telt ondertussen zoveel schoenen dat het echt niet meer nodig is om bij het wisselen van de seizoenen op zoek te gaan naar iets nieuws, maar hé, je houdt van shoppen of niet, toch? En als je van shoppen houdt dan is ongeveer alles wel een reden om te gaan shoppen, dus ook het feit dat het herfst wordt  (en dat het maar geen herfst lijkt te worden is trouwens ook een erg goede reden om te gaan shoppen!)

Terug naar de schoenen. Er zijn zo veel schoenen te koop dat je eigenlijk niet zomaar een beetje kan gaan shoeshoppen. Het is handig om van te voren een kleine voorselectie te maken in wat voor schoenen je wil gaan kopen: Laars, veter, pump, gymp, hoog, laag, bruin, zwart, rood.  En dan nog de stijl: ingetogen stoer, opvallend, cowboy. Jaja, het is niet makkelijk!

Om je een beetje op weg te helpen hebben we de laarzenafdeling al een beetje in kaart gebracht. Welke laarzentype ben jij?

Plat en makkelijk

Hond uitlaten, kinderen naar school brengen, rennen voor de trein.. met deze schoenen kom je er wel!

Shabbies € 199,95
MJus € 159,95
Carmens € 119,95

Stoer

Lekker opvallend, leuk onder een spijkerbroek en ook gaaf onder een jurk. Deze laarzen ('Sendra's' voor de kenners) gaan je nooit vervelen!

Sendra € 279,95
Sendra € 199,95
Sendra € 199,95

Elegant

Voor naar je werk of een avondje uit. Of voor de power vrouw die je af en toe wil zijn..

SPM € 89,95
VIA VAI € 179,95
RAPISARDI € 149,95

Blow Away

Datje binnenkomt en de hele kamer stilvalt, dat dus zeg maar..

Nero Giardini € 179,95
Nero Giardini € 179,95
SPM € 99,95

Vond je dit blog leuk en wil je hier meer van lezen? Volg ons dan op Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan zit je altijd front row!

Facebook