Kijk, daar komen die leuke lampen vandaan!

Stel je begint met hardlopen, zie je overal opeens hardlopers. Of je bent op zoek naar een nieuw huis: Zie je ze opeens overal te koop staan! Als je in verwachting bent, zie je opeens overal dikke buiken en als je sneakers wil kopen loopt opeens iedereen op sneakers. Dit effect (heeft het een naam? Het ik-zocht-iets-en-toen-zag-ik-het-opeens-overal-effect) had ik laatst weer met het zoeken naar nieuwe lampen:

Het leek me leuk om een setje lampen, niet helemaal hetzelfde maar wel familie van elkaar, in een groepje bij elkaar te hangen. Op verschillende hoogtes, eventueel verschillende kleuren. En ja, inderdaad, dat hadden meer mensen bedacht! In die leuke conceptstore, het gezellige eetcafe en bij een vriendin, opeens was het gezellige lampen groepje overal! Ik weet niet of er sprake is van een trend of dat het iets is dat mij opeens opvalt omdat ik er mee bezig ben. In ieder geval hier een paar voorbeelden en tips waar je het kan kopen!

Heel mooi, deze glazen lampen van het Scandinavische merk Nordal. Ze hebben precies het goeie retro gevoel, vooral die met het rookglas, vind je niet?

Ze zijn van de toffe webshop By Noth en te koop bij Knijter!

bcdbac7d9caa36059e41019a35d03e29341882ba
Lust6

Wat een beauty's, deze houten lampen van het merk Kinta worden geproduceerd door verschillende houtwerkplaatsen in de Filippijnen. Aan de binnenkant zijn ze afgewerkt met koperfolie waardoor het licht een warme uitstraling heeft. 

Tof zijn ze, vind je niet? Ze zijn te koop bij Lu-st in Delft

Deze metalen lampen zijn er in verschillende maten, vormen en kleuren. Dara kan je echt wel ene gezellige familie van samenstellen!

De lampen zijn van Urban Interiors, je ziet ze hier allemaal

Leren handtas
€ 101,96
No Label5

Een Knijter-favorietje, deze lampen gemaakt van drukketels van de CV ketel. Met mooi retro-snoertje en in supergezellige kleurtjes! Te koop bij No Label in Maastricht of direct online bij Knijter!

Vond je dit blog leuk en wil je hier meer van lezen? Volg ons dan op Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan zit je altijd front row!

Facebook