Maak kennis met de jurkjes van Le Pep

De nieuwe collecties hangen in de winkels, de rekken hangen vol met de kleding voor de komende herfst en winter. En wat fijn, weer heel veel nieuwe jurkjes! Het leuke-jurkjes-merk Le Pep pakt dit jaar lekker uit met een paar verschillende modelletjes, afwisselend in effen of met een patroontje. Hier een korte uitleg over de jurkjes die we bij Knijter verkopen, welk model past bij jou?

Belle is een fijne zwart/groene streep jurk. De jurk heeft zakken aan de voorkant en subtiele glitters door de stof heen verwerkt. Mooi voor vrouwen met vorm, dus kom maar door met die borsten en billen! Dat geldt trouwens ook voor Fabuleux, een jurkje dat fabuleus is voor je figuur!

Model Princesse is juist geschikt voor als je wat rechter bent. en dat geldt ook voor Bridget. Bliss is een allemansvriend, ze staat eigenlijk mooi bij iedereen (en ook zeer geschikt voor vrouwen met een grote maat).

En dan Baukje, wat een geweldig model: de lengte (valt over de knie)  zorgt voor een klassieke uitstraling maar de details zorgen ervoor dat het niet over the top is. De elastische stof maakt deze jurk goed draagbaar voor verschillende figuurtypes, maar staat vooral mooi als je wat langer bent.

Belle € 89,95
Fabuleux € 94,95
Princesse € 89,95
Bridget € 94,95
Bliss € 84,95
Baukje €89,95

Vond je dit blog leuk en wil je hier meer van lezen? Volg ons dan op Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan zit je altijd front row!

Facebook