Schoenen in alle kleuren van de regenboog!

Een  van mijn mooiste tassen is een bordeaurode clutch. Een erfstuk, ik heb hem van mijn moeder gekregen. Zij kreeg hem van haar schoonvader (ze mocht hem zelf uitzoeken en hoefde niet op de prijs te letten, kijk dat zijn de betere schoonvaders). Ik vind hem prachtig en gebruik hem vooral met een beetje bijzondere gelegenheden. Als we chique uit eten gaan, een avondje naar de bioscoop, zoiets.

Ik ben al een tijdje op zoek naar een paar mooie schoenen er bij, in dezelfde kleur rood, maar dat is best nog wel lastig! Gelukkig ga ik binnenkort naar Maastricht en ben van plan dan ook bij Noë te kijken. Want als ik het daar niet kan vinden, dan vind het het nergens! (er is  trouwens ook een Noë winkel in Antwerpen).

Noë: Ken je dat, dat een winkel zo mooi is dat je de eerste minuten alleen maar met open mond om je heen staat te kijken? Noe verkoopt tassen en schoenen in 88 verschillende kleuren. Op zich al te gek natuurlijk, (waar vind je nou pumps in precies de goeie kleur lila of een limoenkleurig tasje?) maar bij Noë hebben ze alle tassen en schoenen op kleur geordend. En dat is zo mooi! En het wordt nog beter: de schoenen en tassen worden handgemaakt in Italië en zijn gezellig geprijsd!

Meer informatie over de Noë winkel in Maastricht vind je hier
Mijn bordeauxrode clutch
Noé Maastricht0
Noé Maastricht2
Noé Maastricht1

Vond je dit blog leuk en wil je hier meer van lezen? Volg ons dan op Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan zit je altijd front row!

Facebook