Deze GEWELDIGE tip gaat je LEVEN veranderen!

Word jij er niet ook wel eens een BEETJE MOE van, van al die goeroes die zeggen je leven te kunnen veranderen. In een paar hele EENVOUDIGE stappen ligt er opeens GELD, VRIJE TIJD en GELUK voor het oprapen.

Sorry, maar ik ben hier echt te NUCHTER  voor. Ik geloof er niet in of ik ben al GELUKKIG GENOEG en val buiten de DOELGROEP, dat kan natuurlijk ook!

Maar genoeg gehoofdletter, en terug naar het leven van alledag. Want waar ik last van heb ik is dat ik me 's ochtends  voorneem heel veel te doen, maar dat aan het eind van de dag nog niet de helft is gelukt... Daar baal ik van en ik heb daar het volgende op gevonden: ik maak een planning! Echt zo simpel kan het zijn. Wist je dat mensen die een planning hebben veel grotere kans hebben om hun doel te bereiken dan mensen die geen planning hebben? Het is echt zo!

En om het feest helemaal complet te maken hebben we hiervoor een paar hele leuke hulpjes! Ze zijn allemaal van Vormgevoel, een merk waar we heel erg blij van worden! Meer zien van dit leuke merk? Klik hier

Maandplanner € 16,95
Weekplanner € 5,95
Planboek € 15,95
Facebook