Van saai naar super met de juiste sieraden!

Heb jij dat ook wel eens, dat je jezelf er zo saaaaaai uit vindt zien? Dat jurkje waar je een jaar geleden nog superblij mee was, dat lijkt nu opeens een grijze-muizen-outfit. Zo gek, maar het lijkt wel eens dat als het ‘nieuwe’ er van af is, dat je dan pas echt goed kan zien wat je outfit nodig heeft en dat zijn meestal: sieraden en accessoires! Een eenvoudig zwart jurkje is met de juiste design oorbellen opeens superstylish, een jasje komt pas goed tot z’n recht met een mooie sjaal en een wit bloesje met een chokertje is opeens supersexy!

We hebben hier heel veel leuke sieraden en accessoires te koop, maar ga je liever in een echte winkel shoppen dan hebben we een tip: Widaro in Zwolle:

Voor de finishing touch van je nieuwe outfit, een cadeau voor een vriendin of gewoon omdat je gek bent op accessoires: Van Widaro ga je blij worden! Omdat de kettingen, oorbellen, armbanden en sjaals op kleur zijn geselecteerd is dit een winkel vol Eye-Candy. Veel van de sieraden zijn bovendien handgemaakt. En wat ook zo fijn is: je kan hier lekker rustig rondsnuffelen, maar heb je hulp nodig, dan merk je dat hier mensen werken die verstand van zaken hebben. En dat is altijd fijn!


Widaro0
Widaro2
Widaro1

Facebook