Hier shop je de tofste baby producten!

Al ben ik zelf alweer een tijdje uit de kleine kinderen, alles wat met babietjes te maken heeft vind ik nog steeds geweldig. Kindjes van ongeveer 2 jaar of jonger wil ik het liefst hebben, inpakken en hup mee naar huis! Ik kan nog steeds vertederd raken van kleine kruippakjes of babyslofjes. En dat maak ik ook echt van 'ahhhh' geluiden, echt heel erg! Dus zo'n winkel als Gnoom Design in Haarlem, daar word ik nog steeds heel erg blij van, laat staan als je daar af en toe naar toe moet om spulletjes voor je kleintje te halen!

Als kersverse ouders wordt je overladen met informatie over wat je wel en niet moet doen, hebben of kopen voor je kleintje. Soms best lastig, maar gelukkig weten ze bij Gnoomdesign heel goed wat de beste keuze is! Hier vind je mooie ontworpen producten voor baby's, peuters en kleuters. Ook wordt er altijd op gelet of de spullen biologisch en/of maatschappelijk verantwoord geproduceerd zijn.
Ben je hier op bezoek, vraag dan ook even naar het eigen merk Gnoom, zo leuk!

gnoom9
gnoom6
gnoom2
Facebook