Kijk: De nieuwe collectie van Marjolein Elisabeth!

Marjolein Elisabeth is een nieuw label dat binnen anderhalf jaar al een behoorlijke vaste klantenkring heeft opgebouwd. Veel vrouwen die een keer een echte ME hebben gekocht komen terug voor meer! Wat is het geheim achter dit leuke kledingmerk?

We hebben al een keer eerder over Marjolein Elisabeth geschreven (lees hier meer) en nu de herfst/wintercollectie bij Knijter online staat is het tijd voor een update. Haar kleding slaat ontzettend goed aan: Marjolein stuurde me pas geleden een doos vol jurken (wat op zich al een fijne zin is om op te schrijven). Toevallig had ik een paar dagen later een familiedag waar twee jurkenminnende tantes waren. En hoppa, de jurken werden gepast en meteen gekocht!. Later kwam mijn lieve vriendin M bij mij langs ('staat hier een doos met jurken?') en bam, weer een jurk die een nieuwe eigenaar vond! Wat is dat toch, het lijkt wel of er jurken zijn die iedereen goed staan! Je begrijpt dat dit tot op de bodem moest worden uitgezocht!

Na een diepgravend onderzoek (in de doos met jurken) kan ik de volgende conclusie trekken:

  1. Het is de pasvorm: de patronen die ME gebruikt zijn heel goed. Ik heb het idee dat veel kleding op een klein maatje wordt ontworpen en dan wordt 'opgeschaald' naar de grotere maten. En dan gaat het vaak mis, want een maat 42 is niet per definitie een opgeblazen maat 36. De kleding van ME zit goed op een maat 42 maar ook een maat 36 zit perfect. 
  2. Het zijn de dessins: de stoffen die Marjolein uitzoekt zijn leuk, anders dan anders. Geen standaard stofjes die je overal ziet en dat is leuk!
  3. Het is mooi gemaakt. De kleding zit goed in elkaar en wat fijn ook dat in veel van de kleding staat dat het in Nederland is geproduceerd! Daar houden wij van!

Een kleine greep uit de nieuwe collectie. Meer zien van Marjolein Elisabeth? Kijk hier!

Jolie bollen € 149,00
Elle zebra lichtgrijs € 99,00
Lisa bloemen € 119,00
Facebook