Kadootjes shoppen in Maastricht

Vind jij het ook zo leuk om kadootjes te kopen? Veel leuker dan op zoek naar iets handigs of nuttigs voor jezelf, de kids of het huishouden! Lekker rondsnuffelen, je gedachten laten gaan over wat diegene waarvoor je op zoek bent leuk vindt en dan je slag slaan. Op de zoektocht naar leuke winkels kwamen we Verwondering tegen in Maastricht. Wat een leuke winkel!

Bij Verwondering kan je rustig heel wat tijd rondsnuffelen. In de lange smalle winkel in Wyck vind je ongeveer alles waar een vrouw gelukkig van wordt, of in ieder geval heel hebberig! Leuke bordjes en kopjes, prachtige sieraden, hippe tassen, veel leuks voor in huis. Klinkt dat goed of niet?

Nog meer leuke winkels ontdekken in Maatsricht? Klik hier!

 

verwondering wyck2 (1)
verwondering wyck0
verwondering wyck1 (1)
Facebook