Modeproeven bij het Fooddock Fashion Festival

fff29

Een spetterende modeshow, lekker eten en een goed gevulde goodie bag: het leek zaterdag 12 maart wel even of het Deventer Havenkwartier meedeed aan de New York Fashion Week! Een aantal leuke modewinkels uit Deventer liet tijdens het Fooddock Fashion Festival de nieuwe collecties zien en in pop-up winkels kon er ook al direct gekocht worden. Een superleuke avond dus voor iedereen die van mode en shoppen houdt!

De winkels die meededen aan het event waren heel divers,  zodat er voor veel shopaholics wat te vinden was, of je van rustige kleuren en sophisticated fashion houdt of juist meer voor kleur en expliciete mode kiest. Er was genoeg te zien, voor mannen en vrouwen. De modeshow was hiervan een goede afspiegeling en werd geopend door Blanche, met een collectie van stijlvolle items in rustige kleuren.

fff2

Daarna betraden de mannen van De Hipshop het podium en kregen we de toffe overhemden en t-shirts te zien van deze bijzonder leuke winkel waar je naast mode ook kunst en (woon)accessoires kan vinden.
fff34
Tot slot combineerde Hemelse Hebbedingen op ludieke wijze food en fashion, met kunstzinnige kapsels waar (plastic) etenswaren in verwerkt waren. En natuurlijk kregen we een kijkje in de collectie, waarbij goed te zien was hoe ontzettend divers de collectie dit jaar weer is, zowel voor mannen als vrouwen.
fff3
De modellen showden verder nog tassen van het snelgroeiende tassenlabel Rosa Maseda, van die tassen die je stuk voor stuk zou willen hebben (en zoals je ziet op de foto: ook leuk voor mannen!).
fff24

Het Food Fashion Festival vond plaats bij Fooddock, de nieuwe foodmarket in het Deventer Havenkwartier.

Facebook