Lekker liggen op de Terapy zitzak

terapyHeb jij dat ook wel eens, dat je alles in je huis wil omgooien? Dat alles anders moet? De meubels waar je al jaren best tevreden mee bent kunnen opeens echt niet meer en dan wil je het liefst ook nog nieuwe gordijnen. Ik heb dat nu dus, vooral sinds we de vloer wit hebben geverfd!
De eerste stap is al gezet, de leren hoekbank is verkocht. Nu op zoek naar iets nieuws. We willen een grote plofbank. Rechtop zitten is niet nodig, bij ons wordt er op een bank uitsluitend gehangen of gelegen. Maar naast groot, moet ie ook modulair zijn, dus dat je lekker kan schuiven en niet vastzit aan 1 opstelling. Wat betreft de kleur, niet te besmettelijk omdat we vergeten zijn de hond te leren niet op de bank te springen..

Ondertussen is het best leeg in de woonkamer, daarom hebben we er twee grote Terapy zitzakken neergelegd. We hebben deze zitzakken een paar jaar geleden al ontdekt, en sindsdien zijn we fan! Eerst hadden we 2 van deze exemplaren, later zijn we overgestapt op de grotere Baloo. Het fijne aan deze zitzakken is dat de hoes is gemaakt van een lekker zacht stofje en dat ze zich helemaal aanpassen aan je lichaam. Het vervelende is dat je er eigenlijk niet meer uit wil, zo lekker ligt het..

Intussen blijven we zoeken naar een andere hoekbank... En als je maar lang genoeg rondloopt in meubelwinkels dan lijkt iedere bank wel lekker te zitten. Of in ons geval dan lekker te liggen.. Tips zijn welkom!

Oja, en omdat we nu ook Terapy bij Knijter verkopen hebben we een leuke introductiekorting! Klik hier!

 

Facebook