Leuk merk: Rexinter

rexinter world map Ken je dat? Dat je tijdens het (online) shoppen verschillende producten tegenkomt die je leuk vindt en dat die dan allemaal van hetzelfde merk blijken te zijn? En dat je dan gaat zoeken op dat merk en yay!, er bestaan nog veel meer leuke producten van! Daar kan ik toch zo blij van worden! Ik had deze ervaring al eerder met Fresh! Collection en natuurlijk met mijn favo schoenenmerk Chie Mihara.

De laatste 'het is allemaal van hetzelfde merk' ervaring had ik met Rexinter. Ik zag bij Knijter al van die toffe grote tassen voorbij komen. En toen deze toffe lamp. Toen ik op het spoor kwam van de Vintage World Map zag ik een rode draad die ik als rechtgeaarde shopper wel moest volgen. En jawel, Rexinter dus!
Rexinter is een Engels merk dat al sinds 1981 bestaat. De meeste producten van Rexinter hebben wat mij betreft precies het goede retro gevoel, het doet je denken aan ‘vroegah’, maar dan op een goede manier.

En het wordt nog leuker, want je kan nu een Vintage World Map winnen! Dan moet je wel snel zijn want we maken de winnaar woensdagavond 24-2 al bekend!

Ook aangestoken door het Rexinter virus? Klik hier om alle producten van dit toffe merk te zien die bij Knijter te koop zijn.

Facebook