Lieve jurk, ik vind je leuk!

lieve jurk

Lieve jurk

We zijn al zo lang samen en ik vroeg me af of ik je wel eens heb laten weten hoe leuk ik je eigenlijk vind?
Vanaf het moment dat ik zelf mijn kleding mocht uitzoeken (ik kon nog maar net lopen) ben jij mijn favoriete kledingstuk. Ik vind het altijd gezellig met je, en je zorgt er voor dat ik me goed voel. Anders dan met broeken en truien of bloesjes, heb ik genoeg aan jou alleen. We hebben geen derde nodig om compleet te zijn. Alleen jij en ik en een paar mooie schoenen en we kunnen de wereld aan.

En wat hebben we ook al veel meegemaakt samen! Je was op mijn trouwdag en je ging mee op sollicitatiegesprek. Op vakantie was je vaak het enige kledingstuk dat ik mee had in mijn koffer.  Je zat strakgespannen om mijn zwangere buik (drie keer!) en ik ontdekte dat het zelfs fijn is om met jou in de tuin te werken! Er waren feesten die ik zonder jou echt niet leuk had gevonden en gelegenheden waarbij ik spijt had dat ik voor broek en trui had gekozen.
Ik vind je het hele jaar leuk, in de winter ben je lekker warm, in de zomer fladder je gezellig om mijn blote benen. Vaak was je mini, soms ben je maxi en tegenwoordig zit je er een beetje tussenin. Maar altijd ben je mijn favoriet!

Lieve jurk, ik hoop dat we nog heel lang vrienden blijven want ik denk dat het leven zonder jou een stuk minder leuk zou zijn. Zullen we afspreken altijd bij elkaar te blijven? Dat als ik later een oma met een knotje ben, ik nog steeds op je kan rekenen? Dat we dan samen in een schommelstoel zitten en af en toe een beetje in slaap dommelen? Ik met een breiwerkje en jij met bloemetjes...

Liefs, Marij

 

Facebook