Drie tips voor als je de winter wel erg lang vindt duren

think of summer

Zo ergens vanaf half januari vind ik het wel weer een keer genoeg geweest met de winter. Net als de bloembollen die onder de grond staan te popelen om uit te komen, kan ik ook niet wachten tot ik weer lekker naar buiten kan. Lekker fietsen, wandelen, in het zonnetje zitten! En als er dan nog helemaal geen voorjaar te bekennen is, sterker nog, als het alleen maar kouder en natter wordt buiten, dan helpt dat niet.

Heb jij daar ook last van? We hebben drie tips om je erdoorheen te slaan:

Tip 1:  Maak je huis extra knus. Heb je je huis in oktober ‘winterklaar’ gemaakt en zijn de kaarsen ondertussen opgebrand en liggen de plaids en de warme sokken in de wasmand? Start vandaag nog de tweede ronde! De winter kan nog wel even duren, dus tijd om de gezelligheid een beetje op te schudden!
Zoals met deze toffe plaid:
zwarte_foulard

Of deze mooie kaarsenstandaard:
bywirth-belt4candle-natur-uittnoorden

Of maak een leuke quote met deze A4 lightbox!
lightbox

Tip 2:  Boek je vakantie. Wat is er beter tegen een winterdip dan gezellig met een deken op de bank en de sfeerverlichting aan, online op zoek te gaan naar leuke vakantiebestemmingen? Er zijn veel fijne websites te vinden die alvast het nodige vooronderzoek hebben gedaan, we hebben er een paar voor je uitgezocht:

Als je nog niet precies weet waar je heen wil, begin je zoektocht dan op Ik Wil Meer Reizen . Een superleuke en informatieve site over de mooiste plekjes van de hele wereld!

Best lastig om een leuke vakantie te vinden als je met tieners op pad gaat. Op deze website vind je heel veel toffe vakantie, daar komen zelfs de meest vastgeroeste kids voor achter de computer vandaan!

Voor iedereen die wil gaan kamperen en op zoek is naar iets bijzonders, kijk op Glampings.  De leukste, mooiste, bijzonderste campings (en yes, ook pipowagens!) van Europa.

Tip 3: Ga los in de sale. Je kan van januari zeggen wat je wil, maar het is wel de maand waarin je je slag kan slaan in de SALE! Dus plan een dagje shoppen in een leuke shopstad zoals Maastricht, Groningen of Antwerpen, of ga online op koopjesjacht. Klik hier voor alle saleproducten bij Knijter !

sale-banner

Facebook