Shoppen bij de leukste winkels

shopping guide

Voor onze online shopping guide zijn we op zoek gegaan naar de allerleukste winkels in Nederland en België. Of het nu om kleding gaat, spullen voor de kinderen, beauty, boeken en papier, toffe spullen voor mannen, whatever, als het een leuke winkel is dan willen wij hem in onze online gids hebben!

De online shopping guide zijn we gaan maken omdat we van shoppen houden en het fijn vinden om dat ook een beetje efficiënt te doen. Dus niet dat je, als je in een onbekende stad bent, eerst moet vragen en zoeken en nog eens vragen, maar hoppa, direct door naar die leuke winkelstraatjes waar de echte pareltjes te vinden zijn!

Dus ga je  straks een dagje (of een paar dagjes!) shoppen in een onbekende stad, dan kan je  zo eerst onze online shopping guide checken om te zien waar de leukste winkels zitten. Maar je kan ‘m ook gebruiken om een leuke winkel op te zoeken waarvan je nog vaag weet waar die zit. Of om uit te vinden waar dat leuke merk bij jou in de buurt te koop is, of om te zien of dat leuke winkeltje meedoet met de komende koopzondag.

We zijn de afgelopen maanden druk aan het winkelen geweest (hoe leuk kan je werk zijn?) en hebben al heel wat fijne winkels gevonden. We zijn natuurlijk wel kieskeurig, dus niet elke winkel mag in onze shopping guide. De hoofdwinkelstraten slaan we meestal direct over, daar zitten vooral de grote ketens en andere mainstream-winkels en daar houden we niet zo van. Knijterleuke winkels bevinden zich vaak in de achterafstraatjes, van die leuke pandjes waar met veel plezier en liefde een winkel wordt gerund. Met de eigenaar zelf achter de toonbank en met veel kennis van de producten die te koop zijn. Producten die vaak hand-picked of eigen label zijn. Niet zelden duurzaam geproduceerd en altijd bijzonder.

Get the picture? En schieten je nu meteen van dit soort winkels te binnen? Laat het ons weten, dan gaan we er meteen op af! Onze shopping guide is inmiddels al gelanceerd maar er komen wekelijkse nieuwe winkels bij… Houd onze Facebook en Instagram  accounts in de gaten voor het laatste nieuws!

Facebook