Ben trots op je lettershirt!

lettershirtAf en toe komt er een product op de markt waarvan je denkt: dit is zo leuk en toch zo simpel, hoe kan het dat het er nog niet is, erger nog: waarom heb ik het zelf niet bedacht?! De longsleeves van PS: Be you zijn hier een voorbeeld van: zwarte shirts voor kids met één grote witte letter er op. Want hoe bijzonder is je eigen voorletter, helemaal voor een kind?

Het is vaak de eerste letter die je kan schrijven, de eerste letter die je overal opeens herkent (op reclameborden, nummerplaten, noem maar op). Het is de letter van chocolade die je van Sinterklaas krijgt en het is de letter die jou onzichtbaar met alle andere kinderen met dezelfde letter verbindt. Je eigen eerste letter is (hoe gek en veanzelfsprekend het ook eigenlijk is) iets waar je als kind geweldig trots op mag zijn!

De twee vrouwen achter PS: Be you, Sanne en Paloma, hebben afgelopen paar maanden het idee van een lettershirt voor kids verder uitgewerkt en zijn van de herfst met de eerste serie shirts op de markt gekomen. En dat ze niet alleen zelf enthousiast zijn over een shirt met je voorletter bleek al snel, de shirts vliegen als warme broodjes over de toonbank! Bekijk hier hun instagram account met ook al wat foto’s van happy customers, leuk he?!

Sanne en Paloma zitten ondertussen niet stil, en hebben bedacht dat een cijfershirt ook wel heel erg leuk is! Dus zelfde idee, maar dan met een cijfer in plaats van een letter. En het wordt nog leuker, want we mogen deze week een shirt met een letter of een cijfer weggeven! Je kan nog tot en met dinsdag meedoen, dat kan via Instagram of via ons Facebook account (of allebei!)

Direct een lettershirt kopen kan ook! Bekijk hier alle lettershirts van PS: Be you die bij Knijter te koop zijn!

Facebook