Wat doe jij aan met kerst?

wat doe jij aan met kerst Ik heb best veel jurkjes in de kast hangen die ik heb gekocht met het idee: voor als ik eens een feestje heb ofzo. Je zou denken dat ik dus goed zit, zo voor de feestdagen, maar nadere inspectie heeft me vorige week geleerd dat ze helemaal niet zo geschikt zijn als ik dacht. Te kort, te bloot, te rood of te strak (oeps). Reden voor mij om in ons eigen webwarenhuis te gaan snuffelen naar wat leuke setjes voor de feestdagen. Ik heb er 4 collages van gemaakt (omdat het zo leuk is om te doen). Je vindt alle producten uit de collages (en de afbeelding bovenin) hier.

  1. Mintgroen: mijn absolute lievelingskleur, zowel voor in huis als aan mijn lijf. Heel mooi vind ik ook als je mintgroen ton-sur-ton toepast, dus het hoeft niet allemaal precies dezelfde kleur te zijn. En dan dus die schoenen.. Het zijn Chie Mihara's, zo mooi!kerst in mintgroen
  2. Rood en zwart: met dit setje weet iedereen meteen dat je 'in da house' bent. Mijn moeder was vroeger al fan van stippen en nog steeds zijn dots hot! Wil je het wat meer casual dragen, dan kan je er stoere laarzen bijdragen, zoals deze van Andaluxx. kerst in rood en zwart
  3. Poederpastel: ben je een wat meer ingetogen type, dan is poederpastel misschien wat voor jou. Zoals deze top van Fresh en dit toffe rokje van ME. kerst in poederpastel
  4. In het lang: Ga je dit jaar op chic, dan is een maxidress wel heel mooi. Deze jurk van Tranquillo komt niet helemaal tot aan de enkels, dus een paar hele mooie pumps zijn wel vereist (dat wordt weer even shoppen..)kerst in het lang

 

Facebook