Volg je hart, begin je eigen kledinglijn

Kledinglijn Marjolein elizabethWie droomt er niet van: je eigen kledinglijn op de markt brengen? Omdat je bijvoorbeeld altijd op zoek bent naar dat toffe jurkje dat je nergens kan vinden maar waarvan je zeker weet dat er veel meer vrouwen naar op zoek zijn (dat dus..)

Marjolein Schouten heeft het gedaan: ze heeft naar haar hart geluisterd en is haar eigen kledinglijn begonnen onder de naam Marjolein Elisabeth, oftewel ME. Omdat ze er achter kwam dat het daar om gaat in het leven: doen wat je zèlf belangrijk vindt en waar je iedere dag blij van wordt!

Haar ideeën over haar eigen merk zijn helder in eenvoud: iedere vrouw verdient een outfit die haar doet stralen. En daar gaat Marjolein voor zorgen! Ze maakt fijne kleding van goeie kwaliteit en een mooie snit. Vrouwelijke jurken en slankmakende bloesjes. Bij elkaar passende setjes van korte top en kokerrok. Het is nog bescheiden van omvang, maar ik weet zeker dat de kleding van ME heel veel vrouwen zal aanspreken!

Toen ze begon heeft Marjolein naailes genomen en is ze haar eigen patronen gaan ontwerpen. Ze naaide eerst alles zelf, maar is later overgestapt naar een atelier in Tilburg. Zo wordt de kleding dus ook nog verantwoord geproduceerd, en daar houden wij van! Intussen is haar vierde collectie een feit en is ze druk bezig met de ss16. (Vaktaal voor spring/summer 2016, handig om te weten voor als je ook de stoute schoenen aantrekt en je eigen kledinglijn start!). Ik heb al een 'sneak peek' gehad van de stoffen die ze daarvoor heeft uitgezocht, en ik verheug me er nu al op om de kleding te zien die daarvan gemaakt wordt!

Marjolein heeft een atelier in hartje Rotterdam, je kan daar op afspraak de kleding bekijken en passen. Maar je kan het natuurlijk ook via Knijter bestellen! Kijk hier naar de kleding van ME die bij Knijter te koop is.

Selectie kledinglijn ME

Facebook
There is 1 comment for this article