3 redenen om in Maastricht te gaan shoppen

brede-afbeeldingPasgeleden kwam Hélène van Raph'z Art naar de Knijterstudio voor een fotoshoot. Ze had drie enorme koffers bij zich waar ze de totale productie van afgelopen twee jaar in had gestopt: Hélène heeft een eigen tassenlabel en ontwerpt en maakt zelf tassen. En het productietempo ligt hoog! De een na de andere tas kwam uit de koffer te voorschijn. En wat een mooie tassen heeft ze! Tassen van stoer dik leer met verwisselbare handvatten en riemen, kleinere festival tasjes voor je mobiel, stoere shoppers met handvatten van touw. De studio werd een ware snoepwinkel voor tas-a-holics!

Bijzonder zijn de gepersonaliseerde tassen waarbij ze foto's op het leer heeft gedrukt. Heel subtiel, je ziet het pas als je goed kijkt, maar zo mooi! Een foto van je zoon of dochter, je favoriete vakantiefoto of een foto van je lief, verwerkt in een tas krijgt heb je het altijd bij je.

Omdat Hélène de tassen zelf maakt, heeft ze bij iedere tas een verhaal of een gevoel. Zoals bijvoorbeeld de tassen met de verschillende kleuren hengsel. Tijdens het maken ontstond het idee voor een mix-and-match tas, waarbij je zelf kan kiezen welke kleur hengsels je aan je tas maakt. Tof, toch ?

Deze tassen zijn met liefde en passie gemaakt, en dat zie je! De tassen van raphzart zijn vanaf nu te koop bij Knijter. Hou het in de gaten want er komen er steeds meer bij!

En yay, we mogen een tas weggeven! Kijk op Facebook (Knijter) en Instagram (@knijter) voor meer info!sfeerbeeld

 

 

Facebook