Weinig moeite veel plezier: 3 Sinterklaas surprises!

mijterBen jij ook altijd te laat met het bedenken en maken van een Sint surprise? Ik wel, en meestal leg ik de lat ook zo hoog (met timmeren en zagen en uitklappende luiken en oja, een geluidseffect er bij...) dat de moed me eigenlijk al in de schoenen is gezakt voordat ik de hamer heb gevonden.

Een paar jaar geleden heb ik ontdekt dat het ook anders kan! Er zijn van die ‘kleine moeite, veel plezier’ surprises en daar houden wij van! Ik heb er drie voor je op een rijtje gezet:

  1. Opereer een knuffel: koop een knuffel bij de kringloop, knip de buik open en stop er een cadeautje in, verpakt in een zakje met tomatenketchup (ja, het is een surprise of niet..). Naai de buik weer dicht. Verwijs in het gedicht naar het zielige beest dat door jouw slachtoffer geopereerd moet worden..
  2. Laat je slachtoffer wat opdrachten uitvoeren, denk aan spijkerpoepen en/of koekhappen. Nadat de opdrachten zijn uitgevoerd staat er een cadeautje in de gangkast..
  3. Maak een filmpje: klinkt moeilijk maar is het echt niet! Laat mensen iets leuks over je slachtoffer vertellen en film dat met je mobiel. Download een video edit app zoals Perfect Video of YouTube Capture, plak de fragmenten achter elkaar tot een leuk filmpje, dat je klaarzet op een laptop of tablet of via WhatsApp of mail naar je slachtoffer stuurt.

Succes verzekerd!

En ben je nog op zoek naar wat leuke cadeautjes voor bij de surprises? Check dan deze selecties:

Veel voor weinig en I wish.. met vooral veel leuks voor jezelf 😉

Facebook