3 redenen om een schommel in je kamer te hangen

Schommelinspiratie op Pinterest

(Schommelinspiratie op Pinterest)

Eens in de zoveel tijd moeten wij de woonkamer anders inrichten. En dan echt ANDERS, dus niet alleen een ander tafeltje of een nieuwe vaas. We hebben het hier over Grote Inrichtingsplannen! Nieuwe bank, andere kast, de TV in een andere hoek, de TV er helemaal uit!? We zitten bij mij thuis middenin de ideeënfase, en democratisch als we zijn mag iedereen meepraten. En wat willen kinderen dan het liefst? Een woonkamer vol schommels, hangmatten en hangende boomhutten. Nou gaat dàt wel een beetje ver, maar misschien is één zo’n schommelend object wel heel erg leuk! Daarom: 3 redenen om een schommel in de woonkamer te hangen:

  1. Het ziet er tof uit: vergeet die racefiets aan de muur: een schommel in je woonkamer is superhip en maakt het meteen heel erg loft-achtig. Als je hem niet gebruikt leg je er een mooie plaid en een gezellig kussen op voor een superstylish effect!
  1. Schommelen is nog steeds leuk! Zo leuk als het was toen je 8 jaar oud was, zo leuk is schommelen nog steeds. Een hangmat of hangende boomhut is helemáál fijn, lekker liggen en op en neer wiegen, we love it!
  1. Eindelijk een plek waar de kat of hond níet gaat zitten: huisdieren hebben de gewoonte om het allerfijnste plekje op de bank in te pikken. Een hangmat of boomhut vinden ze maar niks, daar springen ze misschien één keer op (schrik!) en daarna nooit meer..

Kortom, tijd voor een schommel!:

schommelDeze van Rebelhamels in verschillende types

hangende tentOf deze hangende boomhut van Cacoon in verschillende uitvoeringen

Let op: we hebben vanaf morgen een hele toffe schommel-winactie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons op Instagram (@knijter), dan ben je er als eerste bij!

Facebook