Cosy op de foto

Alle 18 Cosy's op een rijtje

Afgelopen week kwam Micky van SjaalMania naar de Knijterstudio. A woman  with a mission: de 18 nieuwe Cosy sjaals moesten op de foto! ‘De Cosy’ is een zachte en warme sjaal en ook nog multi-inzetbaar: hij kan chic naar je werk of casual op de bank. Nu heeft Micky het succesnummer van SjaalMania in 18 gezellige kleuren laten maken. Dat gebeurt in een breierij in Nederland. Wij van Knijter zijn voorstander van de productie van goederen in Europa (en nog beter in België of Nederland), daar gaan we binnenkort nog een keer over bloggen, maar dat terzijde.

De Cosy is een losse knit (breisel) van een mengsel van 8% cashmere, 47% merino wol, 30% viscose, 15% polyamide. En dat voelt zo goed! Een wollen sjaal is net zoiets als leren schoenen: It’s real, and that's what you feel! Je wil eigenlijk niks anders meer. De Cosy is ook gezellig groot (80 x 220 cm). Je kan hem als sjaal of meer als omslagdoek dragen. Zo fijn!  Het is onderhand dus wel duidelijk, wij zijn fan van de Cosy!

Terug naar de fotoshoot: Naast de dozen vol sjaals had Micky haar Mini volgeladen met toffe kleding en schoenen, zodat het meteen een verkleedfeestje werd. Model Lucy voelde zich als een vis in een leren kokerrok (heel lekker dus) dus gauw aan de slag! Bijgaand een klein kijkje achter de schermen en alvast een paar foto's van het eindresultaat.

Lucy en Micky tijden de fotoshoot van SjaalMania

Bekijk alle Cosy's die je bij Knijter kan kopen hier.  En nog beter: De komende week krijg je ook nog een sjaal cadeau als je een SjaalMania sjaal bij Knijter koopt!

Facebook