3 tips voor een fashionable herfstwandeling

headerAls je op Instagram en Facebook afgaat loopt dit weekend werkelijk iedereen in het bos. De mooiste herfstplaatjes knallen je tegemoet, prachtig is het buiten! Was je ook van plan het bos in te gaan? Lees dan nog even deze tips, zodat je zeker weet dat je er goed op staat!

Tip 1: Maak niet de fout een praktische (anwb) jas en stevige (berg) schoenen aan te trekken. Kom op! Het is niet de Nijmeegse vierdaagse! Je kan best een mooie (wollen) jas aan doen, en stoere boots, platte laarzen of hippe sneakers. Kijk hier voor meer herfstinspiratie!

jas,-schoen-en-hoed

Tip 2: Draag een hoed (heel erg Herfst 2015!) Voelt misschien een beetje gek, zo in het bos, maar: it looks fabulous! Nog niet helemaal toe aan een hoed? Draag een mooie sjaal of poncho (daar is ie weer, lees ook: 7 redenen om een poncho te dragen).

Tip3: Denk eens aan een hond als modeaccessoire! Echt, een hond staat bijna iedereen! Heb je geen hond, leen er een bij de buren. Heb je geen buren? Dan heb je vast een gigantische tuin! Ga je daar lekker wandelen!

En vergeet natuurlijk niet je fabfoto's te delen!

 

Facebook