3 tips voor een fashionable herfstwandeling

brede-afbeelding-ponchosNu het weer wat kouder wordt komen de warme sjaals en vesten weer uit de kast. Sinds een jaar of 2 is daar een fijn item bij gekomen: de poncho. Heb jij er al een? Niet? Hier 7 redenen waarom het toch echt tijd is dat jij ook aan de poncho gaat:

  1. Guilty pleasure: eens in de zoveel tijd komt er een mode item dat je stiekem altijd al leuk vond, maar nooit durfde te dragen. Denk aan de jumpsuit: vond je ze vijf jaar geleden al leuk maar zag je ze nauwelijks? Wie had gedacht dat vijf jaar later zelfs je schoonmoeder een jumpsuit zou dragen. Zelfde met de poncho: jaren niet gezien in het straatbeeld, maar wel naar verlangd?: we hebben goed nieuws: de poncho mag weer!

2. Ergens tussen een sjaal, een vest en een jas: vooral als het weer het ook niet zo goed weet is het handig een poncho te dragen. In de driehoek Sjaal, Vest en Jas, bevindt de poncho zich exact in het midden: iets warmer dan een sjaal en iets luchtiger dan een jas en iets minder huiselijk dan een vest. Ja, en dat is toch vaak precies wat je zoekt...

3. Very fashionable: trek een poncho aan en kijk in de spiegel en je ziet het direct: you are so fashionable! Opeens staan die laarzen een stuk leuker bij de broek en wat stralen je ogen ook mooi! It’s the better you, en alleen maar door een poncho aan te trekken!

4. Handig in en uit de auto: we blijven natuurlijk drukke vrouwen met banen, sport, kids en clubjes. Rijd je veel korte stukjes met de auto, even naar buiten en hup weer wegwezen, dan is de poncho je beste vriend! Hij geeft je bewegingsruimte en houd je precies goed op temperatuur, wie wil er nou niet zo'n vriend?!

5. Snel: Bestaat er een sneller kledingstuk dan de poncho? Geen rits, geen knopen, geen strikken, niks ervan: over je hoofd en klaar er mee! (en kom nou niet met een regencape aanzetten, want dat is gewoon een waterdichte poncho..)

6. Het staat iedereen: heb je wel eens de zin gehoord: Leuk mens, maar die poncho staat haar niet? Nee toch, onmogelijk! Een poncho staat echt iedereen! Of je nu een appel, peer, zandloper of spijker bent, een lente, zomer, herfst of wintertype, ben je retro, romantisch of stoer? Er is een poncho voor iedereen!

7. Goed voor je kapsel: ja, dat is wel even een puntje. Poncho-twijfelaars voeren vaak aan dat het kapsel er zo van door de war gaat. Maar dat vergt gewoon een beetje omdenken: je kapsel gaat niet door de war, maar het wordt er wat nonchalanter van! Precies wat je nodig hebt voor de betere poncho-look!

Overtuigd? Om je op weg te helpen hebben we een paar poncho’s voor je op een rijtje gezet:

poncho beginnersDe beginners poncho: Lijkt het je wel wat, maar vind je het nog een beetje spannend? Begin je met deze poncho. Wegens de grote gelijkenis met de sjaal, kan je er er rustig aan wennen.

poncho gevorderdenDe poncho voor gevorderden: met deze poncho laat je zien dat je een poncho waard bent! Draag hem op een spijkerbroek of juist over een mooi effen jurkje, succes verzekerd!

Poncho experts

Deze poncho is er eentje voor poncho-pro's. Draag je poncho met trots, de strik geeft hem die extra touch!

boho poncho

En tot slot nog een toegift: de BohoPoncho! Een kanten poncho geeft jouw outfit een bohemian look.

Kijk voor nog meer poncho's in ons webwarenhuis: Knijter

 

Facebook