Bestellen

 

Alle producten bij Knijter zijn door ons zorgvuldig geselecteerd. Als je een bestelling plaatst, dan sturen wij deze achter de schermen door naar de juiste leverancier(s) die voor de verzending zorgen. Bestel je meer producten tegelijk, dan kan het dus gebeuren dat je verschillende pakketjes krijgt toegestuurd, die op verschillende tijdstippen worden bezorgd. Wij laten je precies weten welke producten van welke leveranciers afkomstig zijn. Bovendien ontvang je van ons bericht op het moment dat (een deel van) jouw bestelling wordt verstuurd.

Het werkt heel eenvoudig:

  1. Voeg producten die je wilt bestellen toe aan je shopping bag.
  2. Als je wilt afrekenen selecteer je je shopping bag en check je nog even je bestelling om te zien of je alles hebt. Eventueel kun je nu ook nog producten verwijderen.
  3. Selecteer "naar de kassa".
  4. Vul je naam en adres in, geef een zelfgekozen wachtwoord op en vul dit nogmaals in bij "bevestig wachtwoord". Hiermee maak je een account aan dat je nodig hebt om aankopen terug te kunnen sturen.
  5. Reken in één keer af en betaal via iDEAL (Nederland), Bancontact/Mister Cash (België) of Paypal. Je kan het aankoopbedrag ook overschrijven of achteraf betalen. Kies je voor achteraf betalen, dan betaal je € 0,99 extra voor administratiekosten. Je krijgt dan binnen enkele dagen na het plaatsen van je bestelling een rekening toegestuurd per e-mail.
  6. Verzendkosten binnen Nederland en België zijn inbegrepen in onze verkoopprijzen. Moet de bestelling buiten deze 2 landen worden afgeleverd, dan dien je extra verzendkosten te betalen. Hiervoor worden de reguliere tarieven van bezorgdiensten gehanteerd.
  7. Elke leverancier zorgt er voor dat jouw bestelling zo snel mogelijk wordt afgehandeld. We streven naar levering binnen 1-2 dagen, maar dat lukt niet altijd en voor alle producten. Op de productpagina van elk product op onze website vind je informatie over de levertijd. De levertijden staan ook op je factuur, die je per e-mail ontvangt nadat je je bestelling hebt afgerond.
  8. Bestel je producten die van verschillende web(winkels) afkomstig zijn? Dan ontvang je dus een aantal pakketjes.

 

Prijsinformatie 

Al onze verkoopprijzen zijn inclusief BTW en inclusief verzending binnen Nederland en België. Bij het afrekenen wordt je dus nooit geconfronteerd met extra kosten.

 

Vragen over een bestelling

Heb je vragen over een bestelling? Je kunt ons het best e-mailen met behulp van het contactformulier, dat je kunt vinden op onze contactpagina. Klik hier om de contactpagina te openen.

Op werkdagen (maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur) reageren wij nog dezelfde dag. Ook 's avonds en in het weekend reageren we zo snel mogelijk. Telefonisch zijn we op werkdagen bereikbaar van 10.00 tot 15.00 uur op nummer 0570 71 48 61.

To top